Onkruidbestrijding met hetelucht - infrarood brander

in 2015 zijn we gestart met Heteluchtonkruidbestrijding vooruitlopend op het feit dat de toelating op het gebruik van Round Up op verhardingen en hald-verhardingen per 1 maart 2016 zou gaan vervallen. Heteluchtonkruidbestrijding is inmiddels een volwaardige bedrijfsactiviteit geworden van ons bedrijf. 

Ons machinepark bestaat uit 2 stuks 1 m Weedheathers welke gekoppeld zijn aan een Iseki TM3215 en TM3185. Verder hebben we 5 stuks kawasaki Quads ter beschikking welke zijn uitgerust met Sievert onkruidbranders. Al onze machines werken op LPG- of propaangas. LPG en propaan zorgen voor een schone verbrandig. Ons werkgebied bestaan uit LImburg en Zuid Oost brabant. Onze machines zijn uitgerust met een uniek waterkoelsysteem om schade aan nabij gelegen plantsoenen te voorkomen tijdens werkzaamheden. Tevens vookomt het waterkoelsysteem bermbrand.

Ook houden wij bedrijfsterreinen schoon al of niet op cointactbasis. Vanaf € 0,35 per m2  houden wij uw bedrijfsterrein het gehele jaar onkruidvrij op CROW A-nivo (voor   95 %  onkruidvrij met hier en daar een onkruid kiemplantje < 3 cm)

wij werken voor gemeenten, hoveniers, sociale instellingen en bedrijven werkzaam in de groenvoorziening.

 

Hieronder een greep uit ons klantenbestand: 

 

Gemeente Roerdalen

Prio Verve / Risse Westrom groen 

Donker Groen

Reinigingsdienst Maasland  

ADJ Kerkrade

 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met tel: 0475-541583 of gsm 06-40880476